ΝΟΗ
ΝΟΗ - Ναυτικός Όμιλος Ηρακλείου
Κολύμβηση
Πόλο
Κοπηλασία
Γυμναστήριο
Προπονητές κολύμβησης

Προπονητής κολύμβησης εκμάθησης - αρχαρίων

ΓΚΙΑΤΑΣ ΧΑΡΗΣΔιπλωματούχος προπονητών σχολής κολύμβησης Γ' Κατηγορίας της Γ.Γ.Α με άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος, είναι προπονητής ακαδημιών κολύμβησης.
Συνεργάζεται και με την προπονήτρια Δέσποινα Σταυρακάκη σε τμήματα κολύμβησης προαγωνιστικών, ενώ είναι προπονητής του παραολυμπιονίκη Γ. Καπελλάκη και ατόμων Α.Μ.Ε.Α. Έδωσε το παρών στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ατόμων με αναπηρηρία στο Μόντρεαλ του Καναδά, τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ατόμων με αναπηρία (Αϊτχόβεν Ολλανία) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ατόμων με αναπηρία (Γκλασκώβη Σκωτία)
ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Διπλωματούχος προπονήτρια σχολής κολύμβησης Γ' Κατηγορίας της Γ.Γ.Α  με άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος.  Υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και είναι ενεργή αθλήτρια υδατοσφαίρισης της γυναικείας ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου που αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία.
Έχει δίπλωμα επαγγελματία ναυαγωσώστη.
Η έναρξη της καριέρας της έγινε ως βοηθός προπονητή, στην ελμάθηση του ιδιωτικού κολυμβητηρίου "Θάλασσα" με επικεφαλής την κ.Δέσποινα Σταυρουλάκη.
Βοηθός προπονητή (4 χρόνια) στα σωματεία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Ηρακλείου στα τμήματα εκμάθησης και προπονήτρια Γ' Κατηγορίας Ο.Φ.Η (γυναικεία ομάδα).

Προπονητής κολύμβησης προαγωνιστικού και αγωνιστικού

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Πτυχιούχος φυσικής αγβγής Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα κολύμβησης. 
Διαθέτει άδεια κολύμβησης εξασκήσεως επαγγέλματος προπονήτριας κολύμβησης Α' Κατηγορίας της Γ.Γ.Α

Περνώντας στις προσωπικές της επιτυχίες και τονίζοντας ότι υπήρξε αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ηρακλείου, 


  • υπήρξε Πρωταθλήτρια Ελλάδας με Πανελλήνια ρεκόρ
  • υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης για 6 συνεχόμενα έτη
  • πέτυχε Πανελλήνιες, Βαλκανικές και Διεθνείς διακρίσεις
  • έχει εμπειρία 25 ετών στα τμήματα κολύμβησης Ολυμπιακού Πειραιώς, ΟΦΗ, κ.τ.λ. ενώ έδωσε δυναμικό παρών και στα ιδιωτικά κολυμβητήρια "ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ", "MYTHOS LAND" (υπεύθυνη εκπαιδευτικού τμήματος κολύμβησης)


ΝΟΗ - Ναυτικός Όμιλος Ηρακλείου
Κολύμβηση
Πόλο
Κοπηλασία
Γυμναστήριο
Προπονητές κολύμβησης